2020. április 6.

Art Magazin

(kép forrása: Art Magazin)

Az ART német művészeti magazin áprilisi száma egy rövid regisztráció után ingyenesen megtekinthető. A számról Tim Sommer, főszerkesztő ezt írja, hogy ez a szám szinte az elejétől a végéig olyan kiállításokhoz kapcsolódik, amelyek a koronavírus járvány miatt jelenleg már nem zajlódnak vagy elhalasztottak.

A szám megtekintéséhez először kattintsanak ide, majd válasszák ki a kultúra és sport témát. Aztán válasszák ki az ART magazin kollázst és adják meg az e-mail címüket. Kattintsanak a a "jetzt gratis lesen" "most ingyenesen olvasni" zöld téglalapra. Utána kap egy e-mailt, amiben erősítse meg a regisztrációját és válasszon biztonságos jelszót. Minimum 8 karakter legye és legyen benne nagybetű és szám. Aztán bejut a folyóiratba és a szám pdf. változata pár percen belül letöltődik. 

Az Art leginkább a kortárs művészetre helyezi a hangsúlyt, szinte az összes műfajjal foglalkozik.Különszámai változatos témákkal foglalkoznak, például az olasz reneszánsszal, az avantgard korszakkal, a street arttal, a 100 éves Bauhaus-szal.  
forrás turi2TV 

A folyóirat jelen van a Facebook-on, a Twitteren  és az Instagramon.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kinderliteratur im Fremdsprachenunterricht

Gyermekirodalom az idegen nyelv oktatásban - ezzel a címmel 2004-ben ,  magyar nyelvterületen a maga nemében egyedülálló konferenciá...